Hoover HF500 trådlös dammsugare

440 p.

HF500 är en kompakt batteridriven stickdammsugare. Dammsugaren erbjuder en effektiv prestanda för att samla upp damm och skräp. Motoriserat munstycke med integrerad kam förhindrar hår från att lindas runt borststången under dammsugning. Dammsugaren är bara 69 cm hög, så den är bekväm att förvara både på ett litet utrymme och i ett skåp. Med den lättanvända och praktiska LED-pekskärmen kan du alltid justera sugeffektinställningarna efter dina rengöringsbehov.

Det tar bara 2,5 timmar att ladda batteriet helt. Två alternativ för nedladdning; Anslut kontakten till dammsugaren och ladda, alternativt, ta ur batteriet och ta det direkt till uttaget för att ladda. Batteriet är försett med en LED-indikator som visar när det är dags att ladda och när dammsugaren är klar att användas. Handtagsdammsugarens litiumbatteri ger dig en användningstid på allt från 35 till 45 minuter, beroende på dammsugarens driftläge.

Stickdammsugaren HF500 är endast 69 cm hög vid förvaring, så den kan förvaras lika bra på ett litet utrymme som i en garderob.

Hoover

DIF-16495