Polar Vantage V3 Premium-urheilukello HR (sisältää H10-sykevyön)

604 pistettä

Jokaisella urheilijalla on unelma. Polar Vantage V3 on sen ilmentymä. Se on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi jokaisella elämäsi osa-alueella. Monipuoliset biomittausominaisuudet, AMOLED-näyttö, kaksitaajuus GPS, kartat ja markkinoiden kattavin treeni- ja palautumistyökalujen valikoima tekevät Vantage V3:sta kaikkien aikojen tehokkaimman Polar-kellon. Useita päiviä kestävä akku, täysin uusi ranne-EKG, SpO2 ja ihon lämpötilan mittaus varmistavat, että Polar Vantage V3 ‑urheilukello on valmis maailmanluokan suorituksiin. On aika löytää sisäinen huippu-urheilijasi.

Polar Vantage V3 toimii yhdessä Polar Flow -treenialustamme kanssa. Sen kattavien suunnittelu- ja analyysityökalujen, kuten automaattisten treenipäiväkirjojen ja edistymisraporttien avulla varmistat, että saat harjoittelustasi kaiken irti. Polar Flow’ssa voit muokata kelloasi helposti yli 150 lajiprofiilin valikoimasta.

LAATIKOSSA:
Polar Vantage V3 -kello 22 mm:n S–L-koon silikonirannekkeella
Polar Charge 2.0 ‑latausjohto USB-C-liittimellä
Käyttöopas
Tietolehtinen

Polar H10-sykesensorissa on Polarin kaikkien aikojen tarkin sykkeenmittaus, ja täysin uudistettu mittaustekniikka ja algoritmi. H10-sykevyössä on sisäänrakennettu muisti, joten Polar Beat - sovelluksen käyttäjä voi tallentaa harjoitusdataa myös ilman rannelaitetta, ja tämän lisäksi H10 toimii myös muiden urheilusovellusten kanssa, ja on yhdistettävissä samanaikaisesti bluetoothin välillä kahteen eri laitteeseen tai sovellukseen. Sykesensorin hihnaa on myös paranneltu ja siinä on suuri määrä silikonipisteitä, jotka estävä valumisen. Lisäksi vyössä on uudistettu helppokäyttöinen kiinnityssolki. Sykvyön ohjelmisto on langattomasti päivitettävissä Polar Flow tai Beat -sovelluksen kautta, ja myös pariston vaihto onnistuu helposti kotikonstein.

Polar
Kehon kuunteleminen on yksi asia, mutta sen ymmärtäminen onkin jo aivan eri juttu. Polar pyrkii opastamaan sinut treenauksen ytimeen. Tämä onnistuu yhdistämällä liikunnan, tekniikan ja fysiologian ammattilaisten osaaminen ja ammattitaito sekä asiakkaiden tarpeet tuotteiksi ja teknologiaksi, joka pystyy kuuntelemaan ja ymmärtämään sinun kehoasi. Ei siis ole yllätys, että olemme näyttäneet tietä teknologisissa innovaatioissa ja sykkeenmittauksessa aina vuodesta 1977.

DIF-15857