Lupine Penta Work pannlampa

209 p.

Uppladdningsbar LED-pannlampa helt i aluminium med pannband och kardborrefäste på hjälmen. En liten och lätt modell med FrontClick snabbfäste som gör det snabbt att byta mellan pannband och hjälmplatta. Pannbandet har en avtagbar topprem. Mycket snabb USB-C-laddning gör att du kan hålla den i fungerande skick även med din egen mobiltelefonladdare. Toppmodern optik och en exakt bestämd färgtemperatur gör även långvarig kontinuerlig användning behaglig och mindre påfrestande för ögonen. Lämplig för krävande professionell användning och fritid.

5 separata ljusuttag erbjuder idealiska spotlights för mångsidiga behov. Två separata knappar gör hanteringen tydlig och enkel, även med handskar på. Tre olika ljusstrålar med vitt ljus, och två olika ljusstrålar med rött ljus som bevarar svagt ljus och förhindrar bländning. Erbjuder exceptionellt bred och optiskt högkvalitativ belysning, speciellt på nära håll.

Funktioner:

Ljusflöde (boost): 1100 lumen.
Ljusräckvidd: 120 m.
Drifttid: Max effekt 1h. Upp till 129 timmar i nära arbetsläge.
Färgtemperatur: 4500 K (varmvit).
Laddningstid: 1 h 45 min.
Slagtålig: 2 m.
Vattentät: upp till -2 m. Skyddsklass IP68. Ej avsedd för kontinuerlig undervattensanvändning.
Yttermått på lampan: 62 x 46 x 30 mm
Totalvikt med pannband: 108 g. Bara lampan 86 g.
Rammaterial: CNC-bearbetad 60621-T6 aluminium.
Batterikapacitet: 1800 mAh. tidig varningsfunktion för lågt batteri. Laddningsindikator.

Strukturen är utformad för att öppnas för batteribyte (finns som reservdel) och helt demonteras för andra eventuella efterföljande underhållsoperationer, så att du har en mycket långvarig tillförlitlig utrustning.
Material- och tillverkningsfelsgaranti 2 år för både lampa och batteri.
Gjord i Tyskland.

I leveransen ingår: Ljus med batteri, USB-C laddningskabel, FrontClick pannband, FrontClick hjälm monteringsplatta med dubbelsidig integrerad monteringstejp, användarmanual.

IF-11993