TSL SYMBIOZ Access celestial L snöskor

307 p.

Snöskor SYMBIOZ HYPERFLEX ACCESS: Den mycket strukturerade ramen, tåstegjärn och 8 dubbar ger Symbioz Access mycket bra grepp. De är designade för vintervandrare som söker ett helt naturligt steg.

NATURLIG STRID
Hyperflexibel och lätt med en ergonomisk bindning, Symbioz anpassar sig till ojämnheten i terrängen för att ge extraordinär dragkraft. Inläggen ger elasticitet och lätthet och ger en känsla av frihet och lätthet.

TERMOPLASTISKA FÖRSTÄRKNINGAR
Termoplastiska förstärkningar stödjer SYMBIOZ ACCESS distorsionsbegränsningar för att ge ett naturligt steg i både böjnings- och vridningsfasen.

BINDANDE
Flexibel bindning ger en hög nivå av fotflexibilitet
Låsjustering: Denna lättanvända justering memorerar din skostorlek för alla dina snöskoturer.
Spänning fram med rem
Lateral Adjust: erbjuder större komfort med sitt sidojusteringssystem som accepterar alla skobredder för att ge maximal fotomgivning.
Ankel PRE-ADJUST: Gör att du kan centrera komfort-PAD på ditt vrist och permanent ställa in dess position.
Åtdragning genom ett spärrsystem för en säker och snabb passning
Komfortrem i två material
Ljud och stötdämpande system (SSAS)
Easy Ascent Heel lift, aktiveras genom att helt enkelt trycka med stången

DRAGNING
Aldrig har en snösko erbjudit ett så enastående grepp. Kombinerat med de vertikala bladen ger de dubbelriktade stegjärnen i rostfritt stål placerade under foten otrolig grepp (uppför), utmärkt grepp (nedför) och perfekt driftkontroll (lutning). Den flexibla ramen följer terrängens form, ger suverän stabilitet och full säkerhet och undviker plötslig glidning i pudersnö.

Framtänderna ger maximalt grepp i branta sluttningar.
De vertikala bladen ger utmärkt grepp och kontroll i sluttningar eller branta sluttningar i mjuk snö.
8 st stålspetsar.

KOMFORT OCH LÄTTHET
Bekväma och lätta att ta på tack vare deras förjusteringsfunktion som memorerar skostorleken, Symbioz teleskopbindningar accentuerar fotrörelsen från ramen. Easy Ascent hällyft som är inbyggt i bindningen aktiveras genom enkel tryck nedåt från stången. Dessutom kommer du inte att ha någon känsla av obehag under foten under uppstigningar eftersom din vikt är spridd över hela den bindande hälen. inom ramen. Den nya Easy Ascent hällyften, inbyggd i bindningen, aktiveras genom att helt enkelt trycka på den med stången.

- Justerbarhet för bandage, skostorlekar 41-50
- Lastkapacitet (användarvikt med tillbehör): 70-140 kg
- Längd 69 cm. Bredd 22,5 cm
- Vikt 1010g x 2

IF-13266