Garmin Venu Sq 2 - smartklocka

296 p.

Njut av smarta funktioner med batteritid som varar flera dagar. Garmin Venu Sq 2 smartwatch är en personlig tränare som alltid finns på din handled och visar viktig information som hjärtfrekvens, antal steg, blodsyrenivå med PulseOx-sensorn, sömninformation och smartphone-aviseringar. Du kan till och med göra kontaktlösa betalningar med Garmin Pay-tjänsten.

Fitnessfunktioner
Smartklockan kan spåra löpning, cykling, löpband, elliptisk träning, konditionsträning, yoga och andra aktiviteter. Den är också lämplig för simning tack vare dess 5ATM vattentäthet. Med den kostnadsfria smarta appen Garmin Coach får du personliga träningsprogram. Utöver allt detta stöder enheten ANT+-teknik, vilket underlättar uppladdning av korrekt träningsdata till alla ANT+-kompatibla enheter.

Visa
1,4" AMOLED-skärm med 320 x 360 upplösning ger utmärkt läsbarhet i solljus och täcks av slitstarkt Corning Gorilla Glass 3 skyddsglas.

Platstjänster
Enheten inkluderar integrerade GPS, GLONASS och Galileo positioneringstjänster, som gör att avstånd och tempo kan mätas med extrem noggrannhet, även inomhus. Den inbyggda accelerometern registrerar dina löpsessioner utan behov av separata tillägg. Du kan till och med spåra aktivitet efter träning. Enheten räknar dina steg och ger ett meddelande om du sitter längre än en timme.

Pulsmätning med PulseOX-sensorn
Du kan justera pulszonerna efter din ålder för korrekta nivåer. Glöm obekväma pulsbälten. Med den inbyggda optiska pulssensorn mäts puls och syremättnad i blodet när klockan är på handleden. Spåra pulszoner och annan data i realtid.

Förbli uppkopplad
Smartklockan ansluts direkt till en telefon eller surfplatta och erbjuder utmärkt spårningsnoggrannhet. Exportera all din data till smarta enheter och granska dina träningsvanor när som helst. Smartklockan meddelar dig också när du får ett meddelande på din telefon och visar dem på din handled. Dessa funktioner är anpassningsbara och designade för enkel användning.

Garmin Pay
Tack vare NFC-teknik kan du lämna din plånbok hemma och använda din smartklocka för kontaktlös betalning.

Batteri-liv
Enheten har betydligt bättre batteritid än sin föregångare. Beroende på användning räcker enhetens batteri upp till 11 dagar i smartwatch-läge eller 26 timmar i GPS-läge.

Kontakter:
- Bluetooth
- Wifi
- ANT+ teknologier

Produkten har 2 års garanti för konsumentbruk.

Garmin
Vi tillverkar produkter som är utvecklade för alla som älskar outdoor-aktiviteter. Vi gör det för att våra kunder ska få ut mesta möjliga av den tid de ägnar åt sina passioner.

Vi har fler än 19 000 anställda på 80 kontor runt om i världen och levererar GPS-navigering och bärbar teknik till marknaden för fordon, flyg, marin, outdoor och fitness. Vi tror att varje dag är en möjlighet till förnyelse och nya upplevelser.

DIF-13445