Sarpaneva pata, Jokipiin Pellava ja Majamoo -setti

355 pistettä

Setti sisältää: Sarpaneva valurautapata, Jokipiin Pellava Jugend keittiö- ja keittiöpyyhesetit sekä Majamoo T3 pannunaluset

Sarpaneva valurautapata 3l
ajaton, muotoilultaan nerokas pata on yhtä käytännöllinen keittiössä kuin kaunis ruokapöydässä. Sisäpuolelta emaloidun valurautapadan kypsennysominaisuudet ovat vertaansa vailla, ruoka kypsyy tasaisesti ja ruskistustulos on hyvä. Emaloidun pinnan ansiosta astiaan ei tartu makuja ruoka-aineista, joten samaa pataa voi käyttää esimerkiksi sekä lihan että kalan valmistamiseen. Padassa on irrotettava puinen kahva, jonka avulla voi nostaa koko padan tai pelkän kannen sormia polttamatta. Pata soveltuu käytettäväksi kaikilla liesillä sekä ilman puukahvaa myös uunissa.

Jokipiin Pellava Jugend keittiösetti
Sisältää kaitaliinan, keittiöpyyhkeen ja patalapun lahjarasiassa. Vappu Pimiän suunnittelema tyylikäs Jugend-kuosi yhdistettynä pellavan ominaisuuksiin; tuloksena täydellinen setti. Tuotteet ovat laadukkaita, käytännöllisiä ja pitkäikäisiä, joiden design ja materiaali kestävät aikaa.
Kaikki Jokipiin Pellavan tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Kuten vanha viisaus sanoo; pesussa pellava paranee!
Kaitaliinan koko: 45 x 140 cm
Keittiöpyyhkeen koko: 45 cm x 55 cm
Materiaali: 50% pellava, 50% puuvilla

Jokipiin Pellava Jugend keittiöpyyhesetti
sisältää 2 kpl Jugend-pyyhkeitä, toimitetaan ikkunallisessa lahjarasiassa.
Pyyhkeen koko: 45 cm x 55 cm
Materiaali: 50% pellava, 50% puuvilla

Majamoo T3 pannualuset
Pannunalunen sopii erinomaisesti kuumien tai kylmien astioiden alle, myös näyttävän kattauksen osana tai sisustuksessa. Pannunaluset ovat kestävää suomalaista koivuviilua. Niiden muoto on jatkuva ja saumaton. Tuote palkittiin Alvar Aalto 100 vuotta lahjaesinekilpailussa.
Design Jani Martikainen.Majamoo
Setissä 2 kpl pannunalusia.
Halkaisija: 15 cm / 21 cm

IF-BUN-11540