Iittala Lantern valaisin 250 mm, valkoinen

149 pistettä

Harri Koskisen suunnittelema alkuperäinen Lantern-kynttilälyhty on muodoltaan selkeä ja veistoksellinen. Kynttilälyhtyjen klassikko sai vuonna 2013 rinnalleen Lantern-valaisimen. Suupuhalletun Lanternin tasapainoinen muoto luo illuusion ilmassa leijuvasta valosta. Pohjoismaisen muotoilun klassikoksi muodostunut Lantern luo tilaan rauhallista tunnelmaa selkeällä muodollaan myös ilman kynttilää. Pieni Lantern-valaisin noudattaa samoja mittasuhteita kuin valaisimen suurempi versio.

Harri Koskinen on kuvaillut Lanternia näin: "Kynttilä on vahva tunnelmanluoja ja siihen liittyy rituaali: kun kynttilän sytyttää, muutaman tuntien päästä liekki sammutetaan ja tulee pimeys. Sähkö tuo enemmän funktiota, koska sen valoteho on voimakkaampi ja se toimii ilman aikarajaa."

Iittalan sähkövalaisimet on hyväksytty EU-standardien mukaisesti sekä FI ja GS – turvallisuusmerkinnöilllä. Pakkaukseen kuuluu 2,5 m. virtajohto ja EU-sopiva pistoke.
Tuoteinfo

Suunnittelija: Harri Koskinen
Koko: Korkeus 25 cm
Valonlähde: E14, max 60W

Iittala
Iittala on pohjoismaisen muotoilun pioneeri. Edustamme harkittua muotoilua, joka on suunniteltu kestämään – päivästä ja vuodesta toiseen, sukupolvien yli.

IF-5123