Yrittäjyyden myytinmurtajat

10,00 sis. ALV 10%

UUTUUS!

Mikko Kuitunen ja Johanna Pystynen

Luulitko, että budjetointi säästää rahaa?
Luulitko, että johtajan tehtävä on johtaa?
Luulitko, että jokaisella yrityksellä pitää olla yksi ehjä strategia?

Kaikki nämä ovat pelkkiä myyttejä. Kun teet asiat toisin, palkintona on tyytyväisempi ja tehokkaampi työympäristö – ja enemmän rahaa kassassa. Yrittäjyyden myytinmurtajat on konkreettinen käsikirja, jonka opit on koeteltu arjen työssä suomalaisissa edelläkävijäyrityksissä. Teos on täynnä perusteluita, esimerkkejä ja käytännön vinkkejä, jotka saat vietyä suoraan omaan yritykseesi.

Hinta:

Jäsenhinta 39 euroa (+ alv. 10 %)
Normaalihinta 42 € (+ alv. 10 %)

Kirjoittajina ovat Vincit Oy:n Mikko Kuitunen ja Johanna Pystynen. He ovat saaneet lukuisia arvostettuja palkintoja yrittäjyydestä ja työelämän kehittämisestä. Niinpä voimme luvata, että kirjan viestissä on todistetusti tolkkua.

Mikko Kuitunen, Vincit Oy, toimitusjohtaja

Mikko Johannan sanoin:
"Rohkea ja aito. Mikko sanoo rehellisesti, mitä ajattelee, ja tekee sen niin, että muutkin innostuvat asiasta. Hänellä on harvinainen kyky luoda ympäristö, jossa ihmiset tahtovat päästä huippusuoritukseensa. Mikko kuuntelee edelleen jokaisen vincitläisen toiveita ja unelmia kasvotusten. Näiden keskusteluiden jälkeen vastapuoli yleensä itse oivaltaa, mitä seuraavaksi kannattaisi tehdä. Tämä on mielestäni loistava esimerkki taidosta johtaa ilman johtamista."

Johanna Pystynen, Vincit Oy, henkilöstöjohtaja

Johanna Mikon sanoin:
"Tyypiksi, jolla on avaimet tai kännykkä aina hukassa, Johannalla on ilmiömäinen kokonaisvaltaisen ajattelun kyky. On mahtavaa tehdä työtä henkilön kanssa, joka systemaattisesti huomioi kaikki asianosaiset. Kun palkkasin Johannan, luulin että minun pitää opettaa hänelle enemmän bisnestä. Nyt tiedän, että minun pitää oppia häneltä enemmän ihmistä.”

Kustantaja: Suomen Yrittäjien Sypoint Oy 2015
1. painos
Painopaikka: Kirjapaino Jaarli
130 sivua
ISBN 978-952-6654-10-2

SY-4900