Suunto 3 Fitness-kello

213,28 sis. ALV 24%

Kaunnisti muotoiltu lujatekoinen Fitness-kello !

Suunto 3 Fitness on kauniisti muotoiltu lujatekoinen fitness-kello, jossa on älykkäitä ominaisuuksia. Se on suunniteltu aktiivisesti elävälle, terveyttä ja hyvinvointia arvostavalle henkilölle. Kello luo käyttäjälleen henkilökohtaisiin kuntoilutarpeisiin mukautuvan harjoittelusuunnitelman. Se antaa harjoittelun aikana reaaliaikaista ohjausta oikean intensiteetin ylläpitämiseksi. Kellon aktiivisuuden seuranta (24/7), askel-, kalori- ja uniseuranta sekä stressin ja palautumisen seuranta antavat kokonaisvaltaisen kuvan päivästäsi ja auttavat sinua ylläpitämään terveen tasapainon harjoittelun ja levon välillä.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- Mukautuva harjoittelunohjaus
- Valmis kaikkeen urheiluun: niin juoksuun, uintiin, pyöräilyyn, kuntosalille, vaellukseen ja moneen muuhunkin
- Aktiivisuuden seuranta
- Unen laatu ja seuranta
- Stressi ja palautuminen
- Sykealueet
- Rannesykemittaus
- Yhdistetty GPS (puhelimen kautta)
- Suunto sovellus pitää kirjaa kaikesta liikkunnasta ja pitää ajan tasalla liikunta- uni- ja yleiskuntotrendeistä.
- Vesitiiviys 30m

Suunto
Suunto sai alkunsa Suomessa yli 75 vuotta sitten, kun mestaruustason suunnistaja ja innokas ulkoliikuntaharrastaja Tuomas Vohlonen keksi nestetäytteisen kompassin massatuotantomenetelmän.

Siitä lähtien Suunto on ollut alan innovatiivinen edelläkävijä ja maailman ankarimmissa olosuhteissa testattujen ensiluokkaisten urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien kehittäjä ja valmistaja. Ihminen on aikojen alusta asti halunnut tutkia ympäristöään – vain työkalut ovat muuttuneet.

IF-7935