Pentik Tehy Multi meikkipussi 18 x 8,5 x 10 cm

23,70 sis. ALV 24%

Pentikin Tehylle eksklusiivisesti suunnittelema pussukka omalla yksilöidyllä punaisella pallokuosilla.
Kuosi on suunniteltu yhteistyössä Pentikin suunnittelijoiden kanssa.

Koko: 18 x 8,5 x 10 cm

Pentik
Pentik Oy - Menestystarina luovuudesta ja sinnikkyydestä

Suomalaisen perheyrityksen Pentik Oy:n matka Anu Pentikin keramiikkaharrastuksesta kansainvälisesti tunnetuksi brändiksi on menestystarina.

Pentik on tuonut kauneutta suomalaisiin koteihin yli neljänkymmenen vuoden ajan. – Kaikki alkoi luomisen tarpeesta, taiteilija Anu Pentik kertoo. Pentik Oy perustettiin vuonna 1971 perheen omakotitaloon Posiolle, Lappiin, josta moni muu lähti Ruotsiin ja Etelä-Suomeen työn perässä. Yrityksen avain menestykseen on ollut rohkeus keskittyä ydinosaamiseen eli keramiikan valmistukseen ja myyntiin. Posiolla sijaitsee edelleen yrityksen keramiikkatehdas ja kynttiläpaja.

Tämän päivän Pentik on tunnettu sisustusmyymäläketju, jolla on yli 80 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yrityksen toimitusjohtajana toimii toisen polven yrittäjä Pasi Pentikäinen. Pentikillä uskotaan taiteilijan voimaan, tekijän kädenjälkeen, laadukkaisiin tuotteisiin sekä perheyrittäjyyteen ja yhteistyöhön. Sisustamisen iloa, arjen kauneutta ja harmoniaa vaalii nykyään yli 330 pentikläistä.

Tuotevalikoimassa on keramiikan lisäksi tunnettuja suosikkeja ja sesongeittain vaihtuvia uutuuksia. Keramiikan rinnalle on kehittynyt laaja valikoima tuotteita tekstiileistä huonekaluihin. Suunnittelun lähtökohtana on kauneus ja käytännöllisyys. Yrityksen omat muotoilijat suunnittelevat perusmalliston lisäksi neljä kertaa vuodessa vaihtuvat sesonkimallistot.

TEH-5108