Yhteystiedot

Verkkokaupan ylläpito:
Innoflame Oy
Kornetintie 3
00380 HELSINKI
p. 0207 433 604
asiakaspalvelu(at)innoflame.fi

Kotimaan lähetysten postimaksut

Mikäli tilausarvo on 0 euroa, toimitetaan lähetys veloituksetta.
Muussa tapauksessa postimaksu on 8,90 euroa sis. alv.

Verkkokauppaan rekisteröityneiltä PAMin jäseniltä ei peritä toimitusmaksua.

PAM kaupassa ostaminen

PAMin verkkokaupasta löydät laadukkaita kotimaisia tuotteita sekä PAM-tuotteita. Verkkokauppa on auki kaikille käyttäjille sekä PAMin jäsenille. PAMin jäsenet voivat ostaa tuotteita jäsenhinnoin, ja osa tuotteista on jäsenille ilmaisia.

Jos olet PAMin jäsen ja haluat ostaa tuotteita jäsenhintaan, sinun täytyy ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen on mahdollista vain PAMin jäsenille. Jatkossa voit kirjautua sisään salasanalla, jonka luot rekisteröitymisen yhteydessä. Sinulle lähetetään rekisteröitymisestä vahvistussähköposti, jossa on salasanasi kauppaan.

Ellet ole PAMin jäsen, voit ostaa tuotteita normaalihinnoin.


Mukavia ostoshetkiä!

Ammattiosastot ja henkilökunta

Osastopuoti on verkossa toimiva tilauspaikka ammattiosastojen (ja PAMin henkilökunnan) käyttöön. Osastopuodista ammattiosastot voivat tilata osastonsa käyttöön jakotavaraa, lahjatavaroita sekä PAMin tilattavia julkaisuja.

Jokaisella ammattiosastolla on käytössään yksi tunnus tilaamista varten. Jokaisen ammattiosaston saama tunnus on ammattiosastokohtainen ja sen käyttöoikeudet on tarkoitettu ammattiosaston johtokunnan virallista käyttöä varten. Käytännössä ammattiosasto voi esim. tilata muistamislahjoja tai esitteitä uusien jäsenten tilaisuuksia varten.

Osastopuoti osoitteessa https://go.innoflame.fi/gokeep/pam

Toimitukset ja maksutavat
Tuotteiden hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron. Maksu suoritetaan euroina. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi.
Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä.
Tilauksen loppusummaan lisätään mahdolliset käsittely- ja toimituskulut.

Toimitusaika
Varastossa olevan tuotteen toimitus on 3-5 arkipäivää. Mikäli tilaamanne tuote on varastosta loppu, sitä tilataan lisää, tällöin toimitusaika n. 1-4 vkoa, ellei kyseinen tuote ole siirretty poistettavaksi. Poistuvista tuotteista tai toimitusajan viivästyessä informoimme tilaajaa erikseen.

Tuotepalautukset/vaihdot
Palauttaessanne tuotteen mainitkaa Postin henkilökunnalle, että kyseessä on asiakaspalautus Innoflame Oy:lle. Muistakaa pyytää kuitti. Palautusosoite on Innoflame Oy, Kirrintie 2, 28880 PORI.
Jos ette jostain syystä ole tyytyväinen ostokseen, esim. olette tilanneet väärän kokoisen tuotteen, voitte palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä. Muistattehan, että palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Liittäkää lähetyksen mukaan tilinumeronne sekä kopio ostoksen yhteydessä saamastanne laskusta.

Huomioithan poikkeuksena tämä EI koske tilausten mukaan merkattuja tuotteita - Tilausten mukaan merkatuilla tuotteilla EI ole vahto- eikä palautusoikeutta!

Maksettu summa hyvitetään tilillenne 14 päivän kuluessa, mikäli tilinumero ilmoitetaan meille ja LASKUKOPIO on liitettynä lähetykseen. Mikäli laskukopiota ei ole asiakaspalautuksen mukana, veloitamme käsittelykuluina 25,00 €. Innoflame Oy pidättää oikeuden pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes tavara on palautettu tai kuluttaja on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin, esimerkiksi palautuskuitilla.
 

Reklamaatiot
Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo olethan yhteydessä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@innoflame.fi
Jos teillä on kysymyksiä verkkokaupan tuotteista, olkaa yhteydessä asiakaspalveluun (yhteystiedot alla). Vastaamme tuotteiden virheettömyydestä myös edellä mainitun 14 päivän jälkeen. Havaittuanne vian ottakaa välittömästi yhteys asiakaspalveluun.
Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16
p. 0207 433604
Sähköposti: asiakaspalvelu@innoflame.fi
Postiosoite
Innoflame Oy
Kirrintie 2
28880 PORI


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
https://www.paytrail.com

Verkkokaupan ylläpitäjän rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä
    Innoflame Oy:n GoShop verkkokauppa
    Innoflame Oy, Kornetintie 3, 00380 Helsinki (y-tunnus 1055712-8), puhelin 0207 433 600

    2. Rekisteriasioista vastaava
    Innoflame henkilökunta

3. Rekisterin nimi
Verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään tilausjärjestelmässä tilauksien tekemiseen sekä asiakassuhteiden hoitamiseen, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkokaupan palveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään asiakkaan perustietoja, kuten:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Yksityisasiakkaan syöttämät tiedot ja tilauksen kokonaissumma luovutetaan luottopalvelun tarjoajalle luotottamispäätöksen tekemiseksi. Ei muita säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu palomuurin ja käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tulostetut tiedot säilytetään lukituissa tiloissa.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus
Rekisteröityessään asiakas suostuu vastaanottamaan rekisterinpitäjän lähettämää mainosmateriaalia. Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille mainostamistarkoituksiin.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopion. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Tiedon korjaaminen
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröity voi myös tarvittaessa itse päivittää omat tietonsa

PAM rekisteriselosteet

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §
Laatimispäivä 11.4.2014, täydennetty, astuu voimaan 1.1.2015

1. Rekisterinpitäjä
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry
Siltasaarenkatu 18 A, PL 54, 00531 Helsinki
puh. 020774002 (vaihde), sähköposti pam(at)pam.fi

2. Yhteyshenkilö tätä rekisteriä koskevissa asioissa
Palvelupäällikkö Erja Uosukainen
Paasivuorenkatu 4-6 A, PL 54, 00531 Helsinki
puh. 0207742212, sähköposti etunimi.sukunimi(at)pam.fi

3. Rekisterin nimi
Jäsenrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Tallennettuja tietoja käytetään jäsensuhteen hoitamisessa ja ammattiyhdistyksen ja niiden muodostaman liiton toiminnassa sekä jäsenetujen hoitamisessa.
Ammattiyhdistyksellä ja niiden muodostamalla liitolla tarkoitetaan ammattiyhdistystoimintaan liittyviä yhteisöjä kuten ammattiosastoa, ammattiliittoa, keskusjärjestöä, työttömyyskassaa, ammattiyhdistysopistoa, lomajärjestöä ja ay-toimintaan liittyvä tutkimustoimintaa.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään
- jäseneen liittyviä tietoja, kuten henkilö- ja yhteystiedot henkilötunnuksineen, jäsenen sopimusalat, ammattiosaston nimi ja siihen liittymispäivä, jäsenyyteen liittyvät perustiedot, tehtävätiedot, koulutustiedot
- jäsenen työsuhteeseen ja tilitysvelvoitteisiin liittyviä tietoja, kuten työnantajan ja /tai työpaikan tiedot, työsuhteen tiedot, jäsenmaksuihin liittyvät tiedot
- muut jäsenyyteen liittyvät asiat, kuten markkinointiluvat

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennetaan jäsenen itsensä ilmoittamat tiedot. Jos työnantaja perii jäsenmaksun, työnantajaa koskevat yksilöinti- ja tilitystiedot tiedot ilmoittaa työnantaja jäsenen valtuutuksella.
Henkilötietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös osoite- tai muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Säännönmukaisia luovutuksia ainoastaan jäsenetujen osalta ja ainoastaan niille yhteistyötahoille, joiden tulee varmistaa jäsenyys ennen jäsenedun antamista jäsenelle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Ei tietojen siirtoa EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään erillisessä tilassa, jonne ei ole vapaata pääsyä.

Atk:lla käsiteltävät tiedot
ATK:lla käsiteltävät tiedot säilytetään erillisissä tietokannoissa, jotka on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Tietojen käsittelyssä noudatetaan yleisiä tietosuojasäännöksiä. Tietoja saavat käyttää vain ne Palvelualojen ammattiliiton ja palvelualojen työttömyyskassan palveluksessa olevat henkilöt sekä ammattiosastojen jäsentietoja hoitavat henkilöt, jotka tarvitsevat niitä työtehtävien hoitamiseen.

Yksityisyyssuojatiedote

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.

Asiakasrekisteriimme emme tilaustietoja ilman eri sopimusta syötä, mutta tilauksen tulosteen arkistoimme siltä varalta, että tilauksen suhteen ilmenee myöhemmin epäselvyyksiä.

Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.