Tervetuloa

Tervetuloa OAJ:n jäsenten verkkokauppaan!

Tämä on OAJ:n jäsenille suunnattu verkkokauppa, jonka ylläpidosta vastaa Innoflame. Täältä löydät tuotteet kotiin, arkeen tai vapaa-aikaan esimerkiksi työpaikan opejoukkueelle. Mikäli tilaat OAJ:n yhdistykselle tuotteita, niin teethän sen yhdistyksille suunnatun verkkokaupan kautta, tästä linkistä pääset Yhdistysten verkkokauppaan.

Olemme valinneet yhteistyökumppanimme kanssa sinulle parhaat mahdolliset tuotteet, joiden valmistamisessa on noudatettu meille tärkeitä arvoja, eli kotimaisuutta, vastuullisuutta, ekologisuutta ja laadukkuutta.

Toimituskulut ovat kiinteät viisi euroa tilausta kohden.

Noudattamamme periaatteet:

  1. Kotimaisuus: Suosimme lähellä valmistettuja ja/tai Suomessa suunniteltuja tuotteita. Jokaisen tuotteen valmistusmaan pitää olla selvillä. Yleisperiaatteena on se, että valitaan lähimpänä tuotettu tuote (Suomi, pohjoismaat/Baltia, Eurooppa)
  2. Vastuullisuus: Tuotanto-olosuhteiden pitää olla selvillä. Edellytämme tuotantomailta demokraattista järjestelmää ja sitä, että työntekijöiden oikeudet ovat kunnossa. Suosimme reilun kaupan tuotteita.
  3. Ekologisuus: Suosimme kierrätettyjä ja uusiutuvia materiaaleja. Olemme valikoimassa kiinnittäneet huomiota tuotteiden kierrätettävyyteen, elinkaareen sekä hiilijalanjälkeen (mukaan lukien valmistusprosessi ja kuljetus). Tuotteella pitää myös olla selkeä käyttötarkoitus.
  4. Korkea laatu: Pitkäikäisyys, tuote vastaa käyttötarkoitusta ja painatukset kestävät aikaa. OAJ:n verkkokaupan tuotteita ostaessasi tiedät, että näihin asioihin on jo puolestasi kiinnitetty huomiota.

Järjestösi Opetusalan Ammattijärjestö OAJ