Info

Leveranskostnader

Leveranskostnader inom Finland 5,90 €.
Leverans endast inom Finland.

Kontaktinformation

Innoflame Oy
Kornetintie 3
00380 Helsingfors
tel. 0207 433 604
asiakaspalvelu(at)innoflame.fi

Leverans och betalningssätt

Leverans och betalningssätt
Produkternas pris är inklusive mervärdesskatt. Betalningen sker i euro. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar. Om någon produkt inte finns tillgänglig eller om leveransen oskäligt fördröjs, förbehåller vi oss rätten att ensidigt annullera delar av beställningen för att göra leveransen snabbare.
Vi sänder en orderbekräftelse för leveransen per e-post. Förutsättningen för att kunden ska få en orderbekräftelse är att han eller hon har uppgett sin e-postadress i samband med beställningen. Ett avtal uppstår i samband med orderbekräftelsen.


Leveranstid och -sätt
Leveransen av en produkt som finns i lager sker inom 5-7arbetsdagar. Ifall den produkt Ni beställt är slut i lagret, beställs det mera av den (leveranstiden är då cirka 1–4 veckor), om inte produkten i fråga har utgått ur sortimentet.


Betalningarna med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort
Ifall Du önskar betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort, är Innoflame Oy endast marknadsförare av produkterna och tjänsterna och levererar dessutom produkterna till köparen. För reklamationerna svarar Innoflame Oy.


Vid betalning med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort är Suomen Verkkomaksut Oy säljare av produkten, och köpet uppstår mellan kunden och Suomen Verkkomaksut Oy. Alla skyldigheter som hänför sig till köpet är på säljarens ansvar. Suomen Verkkomaksut Oy är också den som mottar betalningen.

Suomen Verkkomaksut Oy
FO-nummer: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830

Nätbank
Betalnings- och finansieringstjänsten i anslutning till betalning via en nätbank genomförs av Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) i samarbete med bankerna och kreditinstituten i Finland. Suomen Verkkomaksut Oy köper betalningsprestationen och redovisar den till handelsmannen. Från användarens synpunkt sett fungerar tjänsten helt som en traditionell nätbetalning.