Yksityisyyssuojatiedote

Palvelun nimi
Innoflame GoKeep

Palvelun kuvaus
Innoflame GoKeep tilausjärjestelmä mahdollistaa ulkoistetun varaston hallitsemisen sekä hajautetun tuotteiden jakelun organisaatiosi sisällä: paikasta, ajasta ja päätelaitteista riippumatta.

Rekisterinpitäjä
Innoflame Oy
Kornetintie 3
FI-00380 Helsinki

Rekisterin hallinnasta vastaa
Innoflame Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@innoflame.fi
+358 207 733 604

Rekisterin tarkoitus
Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Asiakasrekisteriimme emme tilaustietoja ilman eri sopimusta syötä, mutta tilauksen tulosteen arkistoimme siltä varalta, että tilauksen suhteen ilmenee myöhemmin epäselvyyksiä.

Rekisterin suojaus
Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Tietojen korjaaminen tai poistaminen
Säilytämme tietoja kolmen vuoden ajan. Käyttäjillä on oikeus tietojen muutoksiin tai poistoihin ja ne suoritetaan 5 arkipäivän sisällä.